Η Εταιρεία μας

ECONOMIC PLANNING

Η εταιρεία Economic Planning παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές, φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2003 και απαρτίζεται από μια ομάδα 20 στελεχών, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία από μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα της αγοράς. Τα γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα και στη Μύκονο ενώ υπάρχει πλάνο επέκτασης των δραστηριοτήτων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Στόχος της Economic Planning είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών, μέσα από υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες εξασφαλίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπλήρωση των επιχειρηματικών προσδοκιών τους.

 

Φιλοσοφία και βασικός άξονας της δουλειάς μας είναι η συμπαράσταση στην αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων και των απαιτήσεων που επιτάσσει η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα.

Μέσα από την άριστη εκπαίδευση, τη συνεχή κατάρτιση και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, απευθυνόμαστε σε κάθε είδους επιχείρηση που επιθυμεί να ξεκλειδώσει το δυναμικό της.

Για τον λόγο αυτό, η Economic Planning αυξάνει την δραστηριότητά της κάθε χρόνο ανταποκρινόμενη άριστα στον ανταγωνισμό και την παρούσα οικονομική συγκυρία.

Σε μια συνεχή προσπάθεια για υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας συνεχίζουμε να αυξάνουμε την δραστηριότητά μας σε νέους προορισμούς.
Με φιλοσοφία ανάπτυξης σε δύσκολους για την Ελλάδα καιρούς βλέπουμε την έναρξη του νεου υποκαταστήματος μας ως μία πρόκληση και μόνο.
Ευχαριστούμε για την στήριξή σας και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σας εξυπηρετούμε και μέσω του νεόυ γραφείου της Σαντορίνης.

AΞΙΕΣ

Ευθύνη: παρέχουμε υπεύθυνα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με σεβασμό στους πελάτες και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Αξιοπιστία: η βαθειά γνώση, η συνεχής επιμόρφωσης στον οικονομικό τομέα αλλά και ο εξατομικευμένος χειρισμός της κάθε υπόθεσης διασφαλίζουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών που αναλαμβάνουμε.

Διαφάνεια: η ειλικρίνεια και ο συνεχής έλεγχος σε κάθε στάδιο της διαδικασίας των εργασιών, χαρακτηρίζουν όλες τις σχέσεις με τους πελάτες της εταιρείας.

Ανάπτυξη: η εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας είναι θεμέλιο της εργασίας μας και παράγει συνθήκες ανάπτυξης τόσο για εκείνους όσο και για εμάς μέσω νέων συνεργασιών.